Djeluje učinkovito

Djeluje učinkovito

Gel za ubijanje žohara Novi proizvod koji je ubio klanac s visokom učinkovitošću. Posebna formula za malu čašicu, kad ga je žohar jede i umre u gnijezdu, a onda drugi jedu tijelo i umru. Q 1.Zašto nas odabrati? a.we osnovana je 2001. b.we su specijalizirana za proizvodnju štetnika ...
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

Djeluje učinkovito


PCPD.jpg

SANLI štetnik serija kontrole štetočina mamac Gel je vrsta visoke učinkovitosti, Niska sisavca toksičnost, spreman za uporabu, siguran i sanitarni, to je idealan materijal, uglavnom se primjenjuju na industriju kontrole štetočina.


vvd.jpg

Ime proizvoda Gel s kuglama
Potvrda SGS
Tip Igla
Kapacitet 20 ml
Boja Žuta boja
Paket 60pcs / CTN


PCPDS.jpg

7.JPG

8.jpg

9.jpg

0.jpg


Naše usluge


No.1: 24 sata na mreži i odgovorite na sva vaša pitanja u bilo kojem trenutku.

No.2: Obećavamo da ćemo riješiti sve probleme kupaca za taj dan, ili u roku od 3 dana ako budemo imali bilo kakve spcial slučajeve ili prvi dan nakon našeg festivala i praznika.

No.3: Moja tvrtka ima profesionalni tim za prodaju, jamči najniže cijene i dobru kvalitetu.

No.4: Obećavamo kupcima dobivanje robe u roku od deset dana.Ako roba ima bilo kakav nezadovoljstvo, sve dok roba bez korištenja, pakiranje intergity, može uživati bezuvjetnu uslugu povratka.

Stručna registracijska podrška.

No.5: Paket kupca potreban je.

No.6: OEM proizvodnja može se pružati na temelju potreba kupaca.

No.7: Za praktičnost kupca možemo pružiti vrata od vrata, ne trebaju kupca.

Hot Tags: žoharski gel djelotvoran, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornice, veleprodaja, jeftini, prilagođeni, robne marke, rasute, niske cijene, popust kupiti, na lageru, besplatni uzorak, napravljen u Kini

Upit

Mogli biste i voljeti