Različite antiperspirantne metode. Odaberite metodu koja vam odgovara.

- Feb 03, 2018-

Različiti antiperspirantni postupci:

1. Iscrpljujuće znojenje tijela. Obratite posebnu pozornost na pravovremenu zamjenu odjeće za znoj. I topla vodena kupka kako bi koža bila suha.


QQ截图20180202165352_副本.png


2. Pažljivo operite pranje odjeće. Ljeto je jako vruće. Često se kupanje učinkovitije i praktičnije protupješačke metode. Imajte na umu da koristite toplom vodom za pranje, tako da se peru će osjetiti cijelo tijelo cool. Ako operete hladnom vodom i vodu će se smanjiti. Ali nakon što se tuš osjećaju vruće. Nakon kupanja odjeću treba odmah oprati. Kako bi izbjegli znojenje da stimulira kožu.


QQ截图20180202165632_副本.png


3. Koristite antiperspirant ili antiperspirant. Više znoja ljeti. Možete koristiti malo područje ili antiperspirant. Nisu velika površina tijela. Antiperspirant se može prskati na mjestu znojenja.Za smanjenje lučenja znojem. Možete učinkovito deodorantirati. Odaberite antiperspirantne proizvode. Treba obratiti pažnju na odabir između redovitih proizvođača i kvalificiranog serije proizvoda. Prije uporabe trebao bi biti u gornjem dijelu ruke probati. Niti jedna eritema, svrbež i ostali simptomi ne mogu biti sigurni. Budući da neki antiperspiranti na iritaciji kože mogu dovesti do alergija. Štoviše, oštećeno područje kože ne može koristiti antiperspirantne proizvode.


4.jpg


JA & ADMIRED tijelo rosa šest glavnih karakteristika:

1. Miris elegant.Fragrant i ugodan. Da bi ljudi bili osvježeni.

2. Sigurno i ne stimulirajuće. Ne utječe na normalnu funkciju znojnih žlijezda, pogodnih za sve vrste fizičkih populacija.

3. Uklanjanje antiperspiranta, lagano prskanje, djelotvorno unutar jedne minute, uklanjanje mirisa.

4. Miris, manje doze i dugo trajanje, miris mirisa može se održavati tijekom dana, osvježava.

5. Aroma elegantan, prvoklasan okus, tako da imate privlačnost.

6. Anytime, anywhere to use, mini dizajn prijenosni, jednostavan za prskanje, jednostavan i praktičan.


photobank.jpg


Obratite pažnju na naše znanje. Ažuriranje !!!

 

Guangzhou Topone Chemical Co., Ltd