Dječje pelene trebaju biti zamijenjene na vrijeme, ako beba koja je predugo odjevena za bebu ima 5 ozljeda.

- May 16, 2018-

Postoje mnoge tvrdnje da će upotreba pelena uzrokovati sve vrste zla na bebama. Mnoge majke su zabrinute. Zapravo, sve dok se pelene koriste ispravno, nema potrebe previše brinuti. 5 problema koji se često događaju u pelenama uzrokovani su nepravilnom uporabom. Jesu li ove majke pogrešno shvaćene?

 

No.1: osip od pelene


微信图片_20180515175441.jpg 

 

Pelene se ne zamjenjuju odmah, a ostatak urina uzrokuje mučenje djetetovih stražnjica, ne može se sušiti, uzrokujući pelensko osip. Sugerira se da majke trebaju odabrati tanke i debele stilove prema karakteristikama sezonske klime. Treba također obratiti pažnju na veličinu pelene, a ne da ih previše čvrsto obloži.

 

No.2: Proširenje vremena treninga za WC

 

微信图片_20180515175447.jpg 


Prethodne pelene nisu prikladne za nošenje, što utječe na napredak toaleta. Ali sada postoje proizvodi posebno dizajnirani za dječji WC školovanje, kao što su hlače za rast, hlače, petlje struka, i tako dalje.

 

No.3: Koža prdeže je oštećena

 

微信图片_20180515175452.jpg 


Racionalno korištenje pelena neće oštetiti kožu bebe, jer je kvaliteta kvalitete površine pelene mekana, uglavnom s bitom njege kože, može formirati sloj zaštitnog filma, neće utjecati na zdravlje kože bebe. Ali ako pelena prođe kroz dugo vremena, bebina temperatura kuka će se povećati, ukloniti vlagu tijela, a beba koža je vrlo nježan, ponavljaju trenje lako bore kožu.

 

No.4: Upala pupčane vrpce

 

微信图片_20180515175456.jpg 


Pelene su zaglavljene u dječjom struku. Ako pupčana vrpca novorođenčeta ne prolije, beba će imati trenje s pelenama jednom kada beba ima akciju. Može se lako nositi i suziti koža, a pojavljuju se problemi upale i krvarenja. Kako bi se izbjegao takav problem, majka može slomiti dio pelene blizu pupčane pupčnice i izlaziti van nakon nošenja pelene djetetu, sve dok se pelena ne dotakne i trlja bebina pupka, to neće biti Problem.

 

No.5: Nog tipa O


微信图片_20180515175500_副本.jpg


Postoji mnogo razloga za O nogu, uglavnom zbog toga što nedostatak kalcija u tijelu djeteta nije povezan s upotrebom pelena. Ali ako bebine pelene nisu promijenjene na vrijeme, to je dulje vrijeme, više urina je nabubri na lijevu i desnu stranu pelene. Dječje noge nisu proširene izvana. Dulje vrijeme će beba osjećati vanjsko širenje unutrašnjih bedara, što ne samo da utječe na hodanje, već također ne pridonosi razvoju kostiju.


Ažurirajte znanja svaki tjedan. Obratite pozornost na informacije o web-mjestu.

 

Guangzhou Topone Chemical Co., Ltd