Podijelite vještine za pranje prljave odjeće.

- Jan 17, 2018-

Kako lako prati neke prljave mrlje na odjeći? TOPONE ispod kako biste podijelili neke od mrlja za pranje odjeće.

 

No.1: Hotpotovi mrlje na bijeloj odjeći.


1_副本.jpg

Squeeze point pastu za zube navlaženu vodom. Jednostavno širiti na masti, lagano trljati. Bijela pjena pokriva cijeli komad tkanine. Očistite vodom, masnoća je potpuno nestala.

 

No.2: Rukopisivanje prljavih mrlja na odjeći.


timg (9)_副本.jpg

Koristite Erguotou i vodu. Tu će biti rukopis uronjen u Erguotou. A zatim upotrijebite deterdžent da ga očistite. Ili ulijte mlijeko u mrlje rukopisa. Bacite malo vode.

 

No.3: Vino zaprljano mrlje na odjeći.

timg (10)_副本.jpg

Stavite prljavu odjeću natopljenu vodom. Pospite sa šećerom u mrljama, pročišćivačem i mrežom za driftanje može biti. Ili soda prah koji je obložen mokrim mrvicama i pričekajte deset minuta ispiranja vode.

 

No.4: Znoja prljave mrlje na odjeći.

timg (13)_副本.jpg

Zato što znoj sadrži masnoće i lako se kondenzira u vlaknima tkanine. Zatim dodajte oko dvije žlice amonijaka u pranje. Potopite nekoliko minuta, piling, a zatim isperite vodom. A zatim slijedite opći program pranja.

 

No.5: Razni voćni sok ispisali su prljave mrlje na odjeći.

timg (14)_副本.jpg 


Nove mrlje mogu odmah širiti sol u prljavštini, lagano trljati ruku, mokro vodom uronjene u deterdžentno rješenje pranje. Također možete koristiti toplom vodom rub, sapun jak uklanjanje. Nakon ponovnog traga i tragova. U soku možete koristiti 5% amonijaka i organskih kiselina. I zatim operite deterdžentom. Ketchup se može sušiti na suho i oprati toplim deterdžentom. Nakon što se žele može šamponirati vodom nakon šamponiranja. Zatim sapunaste tekućine, isprati vodom.

 

Usredotočio se. TOPONE rublje rub era.


laundry sheet

Ploče za pranje rublja su inovativni proizvodi za pranje rublja koji omogućuju da su proizvodi za pranje rublja lakirani i lagani, dok se lako nositi; rubni listovi nano-tehnologije i ultra-koncentrirane tehnologije osiguravaju veću čistoću od običnih proizvoda za pranje rublja, a u vrućoj i hladnoj vodi odmah će se rastopiti, nefosforni, netoksični, ne-fluorescentni osvjetljivači, mogu prodrijeti u razne odjeće vlakna razbijaju tvrdokorne mrlje.

 

I tako dalje. Ako želite saznati više o pranju prljave odjeće, slobodno nas kontaktirajte.


Obratite pažnju na naše znanje. Ažuriranje !!!

 

Guangzhou Topone Chemical Co., Ltd


Molimo pogledajte linkove povezane s proizvodom:


Automatski strojevi za pranje rublja Deterdžentne listove za putovanje


pho.jpg