Jeste li još uvijek nesporni da je sprej za insekticid otrovan? --- TOPONE znanje

- Dec 19, 2017-

Trenutno, sprej za insekticid koji stoji u većini kućanstva je higijenski inszekticidni sprej. A higijenski sprej protiv insekticida je klasa pesticida.

Jeste li pogrešno shvatili da je vrsta pesticida neka vrsta pesticida koja je otrovna i štetna za tijelo? Nije li dobro za zdravlje? Dakle, odbijaju je koristiti?


u=4123710997,697149547&fm=27&gp=0_副本.jpg

Zapravo, ti si u krivu! To je stvarno otrovno, ali ima razinu toksičnosti. Kako vidjeti toksičnost zdravstvenih insekticida to?

Prema pravilniku "Pravilnik o pesticidima" .Zdravstveni insekticidi trebaju biti označeni na etiketi razine toksičnosti proizvoda. Trenutno.Kina izravna uporaba pesticida registrirana toksičnost su niske toksičnosti ili mikrotitoksičnost.Tako možete kupiti proizvod, promatrati da li proizvod označava razinu toksičnosti proizvoda.U skladu s uputama ispravne i razumne uporabe opće volje ne ugrožavaju zdravlje.


Insecticide spray


Anti-komarac koristi insekticidne aerosole. Da biste odabrali pravu vrstu!

Profesionalci podsjećaju da su organska otapala u sprejnim insekticidima zapaljiva i eksplozivne kemikalije. I da je tlak unutar spremnika pod određenim pritiskom. Građani ne smiju zanemariti svoju sigurnost pri skladištenju i korištenju pesticida kako bi izbjegli nezgode. Osim toga, kupnja insekticidnog aerosola također mora biti ciljana. Pogledajte kućicu koja bugova. Idite na "simptomatski" kupiti. Želite li ubiti komarce, muhe, žohare, mrave buhe, bube, itd. Kupiti je "ubiti insekte aerosola."

 

Insecticide spray

Insecticide spray

TOPONE insekticid sprej.Kill učinak je dobar.Korisni za nošenje.Kao na potrošače.To je postao prvi izbor za mnoge obitelji insekticida.

Insecticide spray

Insecticide spray

Potaknuti:

No.1: Kuhinjske vaze i hidroponi trebaju se temeljito mijenjati vodom barem jednom tjedno kako bi temeljito očistili posude za klimatizaciju i posude za lonce.

Ne: 2: Svakog tjedna provjerite podni odvod kupaonice i kuhinje ili zamijenite sigurnosni podni kanal s protuprovalnom funkcijom kako ne bi došlo do ispuštanja vode.

No.3: Nemojte se obično koristiti prije nego što se posude za kućne posude trebaju očistiti ili nagomilati kako bi se spriječilo nakupljanje vode.

 

Obratite pažnju na naše znanje. Ažuriranje !!!

 

Guangzhou Topone Chemical Co., Ltd

Molimo pogledajte linkove povezane s proizvodom:


OEM prirodni vatrootporni odbojni prašak na otvorenom


photobank (22)_副本.jpg