Kako beba pelena ne nosi urin? Ispada da su majke ignorirale ove točke!

- Jun 13, 2018-

U procesu nošenja pelene. Mnoge majke će naići na problem, tj. Bebe pelene propuštaju urin. Izlijevanje urina je problem pelene? Obično se pelene pravilno koriste bez propuštanja, što je vjerojatno pogrešan način korištenja. Možete vidjeti je li curenje uzrokovano sljedećim razlozima.

 

微信图片_20180612163437.jpg 

1. Način nošenja je netočan

Nošenje pelena može se činiti jednostavnim, ali ako nisu pravilno standardizirani, lako će propustiti urin. Postoji nekoliko točaka u haljini koja zahtijeva posebnu pozornost:


Da biste spriječili propuštanje, trebate poboljšati djetetov leđnjak pelene, a potom povlačite pelene u noge do pupka, tako da neće pokriti pupak i ako pelene ne nose krivi urin, curenje neće zagašiti pupakov pupak.

Presavijte strane trbušne pelene iznutra ili izvana kako biste spriječili brušenje pupakovog pupka. Stavite čarobne naljepnice s obje strane. Na taj način može spriječiti curenje mokraće učinkovitije. Struk je labav i čvrst, tako da se jedan prst može staviti u standard.

 

微信图片_20180612163836.jpg 


2.Nema prikladne veličine

Izbor pelene, pogledajte težinu. Prevelik model je lako propuštati urin, premalen model će uzrokovati reinfiltraciju jer je urin više od izdržljivosti urinskih hlača, a uske hladnoće urina će oštetiti osjetljivu kožu bebe.


3. Provjerite jesu li pelene zasićene

 

Volumen urina djeteta je relativno velik, ili se troši dulje vrijeme, dovest će do zasićenja urinskih hlača. U ovom trenutku, apsorpcijski učinak urinskih hlača je relativno slab, podložan istjecanju urina. Stoga moramo mijenjati urin hlače na vrijeme, spriječiti istjecanje urina i držati podalje od crvenih prorjeva.

 

微信图片_20180612164110.jpg 

 

Obratite pažnju na naše znanje. Ažuriranje !!!

 

Guangzhou Topone Chemical Co., Ltd