Kako očistiti bijelu košulju?

- Jan 24, 2018-

No.1: Čiste bijele i bijele čarape

Tvrdokorno mrlje na bijeloj odjeći teško je iskorijeniti. Ovaj put uzeti limun krišku prokušanu vodu u vodu nakon što namočite bijelu odjeću. Oko 15 minuta nakon čišćenja.


u=1271189488,2946919265&fm=27&gp=0.jpg

No.2: Čišćenje mirisa odjeće

Povremeno zbog sušenja sušenja odjeće. Bit će neugodan znojni kiseli okus, uzeti bijeli ocat i vodu pomiješani, namočeni u okusnoj odjeći oko pet minuta. A onda odjeću u zraku da se osuši.


timg (2).jpg

No.3: Očistite odjeću i boju

 

Utrljajte se na odjeću kako biste slikali kako to učiniti? Metoda je primjena hladnog ulja na područje gdje je boja zapela. Budući da sadržaj koji se nalazi u hladnom ulju otapa boju, a zatim ga isprati čistim. Ako se bojite bojom topljivom u vodi (kao što je boja topiva u vodi, lateks boja) i unutarnja boja unutarnje boje, odmah isperite vodom. Ako je najlonska tkanina bila obojana bojom. Zatim je umočen u deterdžent.


timg (4).jpg

 

Očistite bojanu odjeću

 

Dodajte toplom vodom u perilicu rublja. Pokrenite perilicu za ispiranje. Dodajte 84 dezinficijensa i dodajte jednu trećinu bocu dezinficijensa u poluslatnu vodu, otapajte i razrijedite, stavite na odjeću, pokrijte poklopac, isperite oko 25 minuta, nakon 25 minuta Skinite odjeću, suhu odjeću, boju natrag na Izvorna.

 

Ako želite izbjeći odjeću ne izblijedite. Upravo ste kupili novu haljinu. Morate staviti malo soli u vodu (kantu vode), isprati odmah nakon isprati vodom. Nemojte davati previše vremena! Konačno, nemojte izlagati suncu. Sunce će napraviti boju denatured oh. Treba staviti na hladnom i prozračenom mjestu da se osuši.

 

No.4: Poslušajte odjeću na olovku

 

Prvo, ulijte alkohol na ogrebotine s nalivperom na odjeći. Svaka ogrebotina mora biti ravnomjerno prekrivena alkoholom, alkoholom kako bi se koristila koncentracija ne manje od 75% medicinskog alkohola. Stavite odjeću na stranu s alkoholom. Da ne dodirnete drugu stranu odjeće, ili olovke ili kemijske olovke, boje mogu biti obojene drugim dijelovima odjeće. S običnim umivaonikom. Spremni za većinu bazena vode. Potom su se u vodu pune dvije bočice izbjeljivača. Budite sigurni da ste puni dva kapa Caixinga. Idite uz miješanje. Zatim dodajte malo rublje . Taj iznos možete svladati. Nakon malo agitacije, tako da se deterdžent može potpuno otopiti u vodi. Sada je odjeća natopljena vodom. Vrijeme je dvadeset minuta. Vrijeme je gore, čišćenje odjeće, bez ikakve oznake!


timg (3).jpg

p.jpg

Ploče za pranje rublja su inovativni proizvodi za pranje rublja koji omogućuju pranje rublja kao lima i laganu, dok se lako prenose. Lakovi koji koriste nano-tehnologiju i ultra koncentriranu tehnologiju osiguravaju veću čistoću nego redoviti proizvodi za pranje rublja. I u vrućoj i hladnoj vodi odmah se rastopiti, nefosforni, netoksični, ne-fluorescentni osvjetljivači. Može prodrijeti u raznim vlaknima od odjeće, pa čak i tvrdokorne mrlje.

 

I tako dalje. Ako želite saznati više o pranju prljave odjeće, slobodno nas kontaktirajte.

 

Obratite pažnju na naše znanje. Ažuriranje !!!

 

Guangzhou Topone Chemical Co., Ltd