Kako se riješiti miša?

- Jun 20, 2018-

Deratizacija cementa

Riža, kukuruz, brašno i druga hrana kuhana, stavite malo ulja za kuhanje, a zatim pomiješajte u suhom cementu, smještenom u zaraženom mjestu na štakoru. Miš nakon uzimanja hrane, cementa u crijevnoj apsorpciji vlage i skrućivanja, miševi su umrli od abdominalne distenzije.


timg.jpg


Diesel kontrola

Maslac, ulje, dizel ulje i dobro promiješajte, stavite u rupe oko. Ljepljivo ulje za miš, lagano ljepljiva prašina, čini ih neugodnim, usta lizati, dizel s probavnim traktom u želudac, crijeva i koroziju želuca do smrti.


timg (2).jpg


Deratizacija amonijaka

Sa amonijakom 1-1,5 kg, izlio u rupu miša, odmah blokira ulaz u špilju, miris se može pušiti štakora. Rat rata s trovanjem amonijem, u roku od godine dana od miša nije se usudio ući.


u=91589149,1722082961&fm=27&gp=0.jpg


Deratizacija izbjeljivanja

Nakon što je pronađena rupa, rupa je zapečaćena nakon smrti otvora. U rupu je stavljeno 20 grama praha za izbjeljivanje, a odgovarajuća količina vode je izlivena u rupu, a rupa je brzo zatvorena. Puder izbjeljivača stvorio je klor u vodi i otrovao štakor u špilji.


u=3733430400,1222352168&fm=27&gp=0.jpg


Metamidofos deratizacija

25 grama Metamidofosa se pomiješa s 0,5-1 kg riže ili sojine, pšenice i druge žitarice. Nakon 5 minuta hrana se apsorbira u tekućinu i raspršuje se u polju ili na mjestu gdje su miševi izlazili. Zbog mirisa metamidofosa i suhih rajčica, miševi vole jesti, a učinak ubijanja je dobar, ali ovaj lijek ne bi trebao biti stavljen u dom i mjesto stoke i peradi kako ne bi otrovao.timg (3)_副本.jpg


Isječak štakora

S maloljetnikom u vrućoj vodi u isto vrijeme, ili će biti jednokratno, još jedno mrtvo mjesto gdje bi se miš trebao blanjati s toplom vodom, a zatim obrišite.


timg (1).jpg


Traka za lijepljenje miša

 

QQ图片20171021095129_看图王.jpg

 

1. Naša ljepljiva sila je vrlo moćna, zaglavljeni miš teško može pobjeći.

2. Ekološki, zdravstveno i netoksično, posebno pogodno za prehrambene tvornice, restorane, skladište hrane, dom, itd.

3. Ovaj proizvod nije pod utjecajem klime, pogodan je za svaku zemlju širom svijeta.

4. Reusable, netoksični i bezopasni, nema onečišćenja. To je nova generacija zelene zaštite okoliša.

5. Kao nova generacija ekološki prihvatljivog proizvoda, ona nije podložna klimatskim promjenama. Ponovno se može koristiti, netoksični i bezopasni.


TB2RRVjaUF7MKJjSZFLXXcMBVXa_!!3094844060_看图王.jpg


Prednost

1. Zamka miša za ljepljenje može odbaciti miris maslaca od kikirikija koji je jedan od miševa hrane, može privući i miša da dođe.

2. Mi smo tvornica, mi strogo kontrolirati sirovina kvalitete, kao i svaki proces proizvodnje.

3. OEM je prihvaćen, čak i male količine reda je prihvatljiva, možemo napraviti dizajn za klijenta bez dodatne naplate.


Ažurirajte vijesti i znanja svaki tjedan .   Obratite pozornost na informacije o web-mjestu .

 

Guangzhou Topone Chemical Co., Ltd