Žohar kontrola koristi preostali sprej ili gel za mamac?

- Jul 14, 2018-

Žohari su insekti socijalne i noćni vektor. Oni su jedan od najčešćih i adaptivno štetnika u gradovima.


timg.jpgPreostali prskanje je jedna od najčešće korištenih žohar kontrolu metode koje možete riješiti probleme brzo i učinkovito. Međutim, će biti puno izazova ako postoje samo preostala prskanje. Na primjer, kada se poslužuje u restoranima, supermarketima i ostalim mjestima, siguran i osjetljive dijelove treba biti pokrivena kako bi izbjegli kontakt lijeka, ali to je često teško to učiniti. Ako klijent vidi proces, to nije samo pritužbe, ali također uzrokuje brige o sigurnosti hrane.


timg (1).jpg


Korištenje preostali sprej je teško provoditi sveobuhvatno liječenje složenih dijelova. Ako želite ukloniti stavke ispred dio slike morate nositi, imat ćete puno truda; Ako ne dobiješ na mjestu, neće moći dobiti željeni efekt.微信图片_20180712145849.jpg 


Korištenje žohar mamac je vrlo učinkovit, siguran i dugo kontrolirane žohar metoda razvila u posljednjih deset godina, i je naširoko koristi u razvijenim zemljama Europe i sad-a. Sada, više i više tvrtki kineski PCO koriste žohar gel mamac da se bave žohara. Uz dobre rezultate, to će čak utječe na normalan poslovni gosti. Žohar posao može obaviti po danu, i PCO treba raditi noćne smjene.

33.jpg 

TOPONE marke žohar mamac se koristi za sprečavanje žohara. Proizvod se sastoji od visokokvalitetnih sirovina usvajanje međunarodnih tehnologijom i zapošljavaju industrijskih proizvodnih tehnologija. Ima snažan učinak protiv žohara, komaraca i muha i ima nema štetan učinak na ljude. Oni su jednostavno za korištenje, također njegova ubiti brzina je vrlo brzo.


201801231124198698442.jpg

201801231130071539145.jpg 

201801231130206330623.jpg


Smjera:

1. Otvorite iz zamka.

2. Uklonite papir izložiti ljepilo.

3. ponovno Presavijte zamku i ugurati karticu u utor.

4. Postavite zamke na uglu zida ili područja gdje žohari aktivnost ili izmet su najčešće uočena, kao iza hladnjak, sudoper i štednjak, kantu za otpatke.

5. Pomaknite zamku na drugo mjesto ako nema žohara su zarobljeni.

6. za najbolje rezultate, koristite nekoliko zamki istovremeno na različitim mjestima.

7. kada zamke su puni, ili nakon 12 tjedana, stavite u plastičnu vrećicu i bacajte u kućno smeće, a zatim zamijenite svježim zamke.

 

 

Molimo obratite pozornost na naše znanje. Ažuriranje!!!

 

Guangzhou Topone kemijski co