Koji je pelenski pelenski igrač dobar?

- Jan 13, 2018-


Vanjski

No.1: Veličina mora biti u skladu s oblikom tijela djeteta. Veličina pelena može se podijeliti na novorođenče, male, srednje, velike, velike i druge pet vrsta. Roditelji moraju obratiti pažnju na to jesu li djetetov oblik tijela. Osobito čvrstoća nogu i struka ne može se zategnuti. Osim toga, to će povrijediti kožu bebe. Podsjetite mamu da veličina pelena ponekad nije baš ista. I može se razlikovati od različitih marki proizvođača. Tako se roditelji mogu uputiti na broj označen s vanjske strane paketa.


Baby diaper


No.2: Oblik dizajniranja koji sprjeĉava propusnost kako bi se dijete moglo izbaciti iz urina. Kada je puno dječje urine.Ijednostavno je promijenio pelenicu.Urin se također može istjecati s obje strane. Na taj način, ne samo prljav dječji donjeg rublja.Baby će biti zbog neugodnog plače. Oblikovanje pelene koja je nepropusna i koja se podiže unutar bedara i prsnog ruba. Kada dijete previše urina može učinkovito spriječiti curenje.


Baby diaper

No.3: Glumna funkcija je bolja. Kada koristite ljepilo da biste mogli zatvoriti pelenu. I nakon što se lakirana pelena može još zalijepiti. Čak i ako je dijete skočilo. Neće se popustiti niti pasti.


Baby diaper


interni

No.1: Pelene bi trebale biti mekane. Ne uzrokuju alergije. Uključujući sastojke za njegu kože. Budući da je beba koža vrlo tanka, debljina samo jedne desetine odrasle kože. Posebno cuticle je vrlo thin.Dermal kolagen vlakna su manje. Dakle, nedostatak fleksibilnosti. Lagano oštećen trenjem. U kombinaciji s imunitetom Funkcija sustava nije dobro razvijena. Otpornost je slaba.Dakle, kontakt s površinom pelene za bebe djeteta mora biti mekana i udobna.Uključujući struk, također se uzima u obzir. Što ne sadrži iritirajuće sastojke. Neće izazvati iritaciju trenja za dojenčad i neće uzrokovati alergiju kože.


Baby diaper

No.2: Pelene su super upijajuće. Djetetov metabolizam je vrlo aktivan. Osobito metabolizam vode. U kombinaciji s mokraćnim mjehurom i mala. Tako mnogo puta dnevno za mokrenje i mlađe. Što je veći broj urina. Ako briga nije pravodobna, dječja stražnjica često je vlažna.


Baby diaper

No.3: Odaberite pelene za disanje. Kao što je dječja znojna pora znoj pore, samo odrasli 1/2 veliki ili čak manji. Iako je područje kože znatno manje od odraslih osoba. Ali količina znojenja i odraslih gotovo su jednaki.


Baby diaper

Dakle, sada znate koja je od pelena za odabir dobra za vašu bebu.


Baby diaper


Obratite pažnju na naše vijesti i znanje. Ažuriranje !!!

 

Guangzhou Topone Chemical Co., Ltd


Molimo pogledajte linkove povezane s proizvodom:


Visokouprijenosni biodegradable jednokratni novorođenčasti plašt pelene


photobank (49)_副本.jpg