Krema protiv komaraca

Krema protiv komaraca

Koristi se za učenje umora, prekovremeni rad, bolest kretanja, nedostatak koncentracije, itd. No.2: Anti-svrab, bakteriostatik. Može se koristiti kada se ujedaju komarci i mali insekti. No.3: Jednostavan za nošenje. Manja veličina, mala težina, može se koristiti za kampiranje u divljini i za duge autobuse. No.4: Anti-sušenje, liječenje smrzotine, vlaženje, omekšavanje.
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

Krema protiv komaracaPCPD.jpg


No.1: Osvježavajuće! Koristi se za učenje umora, prekovremeni rad, bolest kretanja, nedostatak koncentracije itd.

No.2: Anti-svrab, Bakteriostatik. Može se koristiti kada se ujedaju komarci i mali insekti.

No.3: Jednostavan za nošenje. Manja veličina, mala težina, može se koristiti za kampiranje u divljini i za duge autobuse.

No.4: Anti-sušenje, liječenje smrzotine, vlaženje, omekšavanje.


vvd.jpg

Ime proizvoda Krema protiv komaraca
Miris Slab miris
Funkcija Zaštita od komaraca
Primjenjivo područje 100-150 četvornih metara
Boja bijela
marka TOPONE / OEM


PCPDS.jpg

fotobank (2) .jpg

fotobank (6) .jpg

fotobank (7) .jpg

fotobank (5) .jpg

fotobank (4) .jpg

Naša usluga


Naša linija proizvoda: Prvoklasni tehnički radnici, profesionalne vještine, marljiv radni duh i dobra radna okolina koja osigurava naše proizvode visoke kvalitete i kontinuiranog kapaciteta.

Naš tim za kontrolu kvalitete: Kvaliteta je najvažniji čimbenik. Naši iskusni QC osoblje odgovorno je za svaki dio naših proizvoda visoke kvalitete.

Naš tim za istraživanje i razvoj: s velikim iskustvom u projektiranju softvera i hardvera; Slobodno prilagođavanje i projektiranje za klijente sa specijaliziranim zahtjevima.

Naš prodajni tim: 24-satne usluge. naš profesionalni prodajni tim pruža klijentima najbolju ideju i sugestiju i asistenta s našim najboljima.


Hot Tags: komarac odbijajući deet krema, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja, jeftini, prilagođeni, marke, skupno, niska cijena, kupiti popust, na lageru, besplatni uzorak, izrađen u Kini

Upit

Mogli biste i voljeti