Izrada sirove tvari od zavojnice

Izrada sirove tvari od zavojnice

Tekućina protiv komaraca koja stvara sirovu hranu Papirni komarteri su učinkoviti insekticid koji štiti od komaraca i drugih letećih insekata, a može se koristiti na vašem dvorištu ili u dvorištu kako bi se zaštitila od komaraca, gnata, jelena, plijenaca, crnih muha, krpelja , i druge...
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

Sonda protiv zavarivanja što stvara sirovinuPCPD.jpg

Paper Mosquito Coils djelotvorni su insekticidi koji štite od komaraca i drugih letećih insekata, a mogu se koristiti na vašem vrtu ili u vašem dvorištu kako bi zaštitili protiv komaraca, gnatsova, jelena muha, pijeska muha, crnih muha, krpelja i drugih insekata. Kada se osvijetli, svitak oslobađa aktivni odbojnik insekata zajedno s dimom koji je također prirodni zastrašujući.Ridajte sebe i obitelj onih neugodnih insekata kada uživate u vani s toplim remenima protiv zavarivanja!


Proizvod Specification.jpgIme proizvoda
Svitak papira za komarce
dostava Unutar 25 dana
Vanjsko pakiranje 60 paketa / vrećica
Unutarnje pakiranje 5 dvostrukih zavojnica
Promjer 140mm
država solidan
Učinkovito vrijeme 12 sati
Naziv robne marke TOPONE / OEMPCPDS.jpg


新版 蚊香 1.jpg

55.jpg

3.jpgvv.jpg


PCRC.jpg

3333.jpg

bds.jpg

Q1. Mogu li dobiti uzorak za proizvode?

Da, pozdravljamo uzorak za testiranje i provjeru kvalitete. Mješoviti uzorci su prihvatljivi.

Q2.Where je vaša tvornica smještena? Mogu li vidjeti?

Naša tvornica nalazi se u gradu Fuzhou, pokrajini Jiangxi. Kada dođete, samo recite nam svoj raspored, mi ćemo vas pokupiti do naše tvornice.

Q3. Koja je minimalna količina narudžbe?

Općenito govoreći, naš MOQ je 800 kartona. Ali ono što god bila količina, proizvodimo za vas, ali cijena je sigurno drugačija.

Q4. Može li vaša tvrtka pružiti OEM uslugu?

Naravno da možemo.


Hot Tags: komarac zavojnica izradu sirovina, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja, jeftini, prilagođeni, robne marke, rasuti, niska cijena, kupiti popust, na lageru, besplatni uzorak, napravio u Kini

Upit

Mogli biste i voljeti