Virusna infekcija koju prenose komarci

- Jan 08, 2021-

Virusna infekcija koju prenose komarci


Denga je zarazna bolest koja se prenosi komarcima, koju uglavnom prenose ženski aedes aegypti komarci, ali i ženka Aedes Albopictus, također poznata kao "cvjetni komarac." Virus se prenosi na ljude putem uboda komaraca, ali ne s osobe na osobu. Dakle, neke glasine da se "denga groznica može prenijeti zrakom" - stvarno su nepouzdane!


Prevention of mosquitoes (2)


Svjetska zdravstvena organizacija ukazuje na studiju koja pokazuje da svake godine ima oko 390 milijuna slučajeva denge, od čega 96 milijuna ima kliničke simptome. Denga je prisutna u više od 100 zemalja Afrike, endemu, istočnom Sredozemlju, jugoistočnoj Aziji i zapadnom Pacifiku. Najpoogođenija je bila regija zapadnog Pacifika, jugoistočna Azija i Amerike.


Prevention of mosquitoes


Denga je teška bolest slična gripi koja može utjecati na odrasle, kao i na dojenčad. Teška denga, karakterizirana teškim komplikacijama, može uzrokovati smrt.

Prevencija i kontrola

Trenutno je jedini način kontrole ili sprječavanja širenja virusa Dengue borba protiv njegovih vektora komaraca, među ostalim sprječavanjem da komarci dobiju pristup uzgajalištima putem upravljanja okolišem i pravilnim odlaganjem krutog otpada kako bi se spriječilo stvaranje umjetnih staništa komaraca; Pokrijte spremnike za skladištenje vode u kućanstvima i ispraznite ih i očistite tjedno; primijeniti odgovarajuće pesticide na vanjske spremnike za vodu;


Prevention of mosquitoes1

Ako vas ugrize komarac, razmislite o korištenju sredstva protiv insekata koje sadrži božikoviti ulje ili borovo ulje

Na primjer, naš proizvod, može biti vrlo učinkovit kako bi vam pomogao da se riješite problema s komarcima:

Prevention of mosquitoes (3)

Prirodno,zdravo,nježna njega 100-godišnja baština,prirodni biljni ekstrakti,klasični recepti bez bilja Čuvar obiteljskog zdravlja i sna.

Obratite pozornostzanaše vijesti, Ažuriranje

GuangZhou TOPONE Kemijski Co,Ltd