Hrana i piće trgovina su bili izloženi temeljito odbijanje blokiranje miša kanal

- Sep 26, 2017-

"Miš ima karakterističan, to jest, samo zadnji put." Rat drogama, ako lijek umro miš, drugi miš dodirnuti; miša jesti "otrovne jabuke" mrtvih, da varati druge miševi i drugi miš neće ići gore opet.

Stariji miševi općenito ne izlazi tijekom svakodnevnih aktivnosti, većina od u večer 10:00 do 2:00 se hranjenjem, tako ako dan vidjeti miša oko kanaliziranja, vrlo je vjerojatno da broj miševa u trgovina dosegla zasićenosti, obično više od 20 , Više od miša možete samo doći i pronaći drugo mjesto. Restoranima i drugim mjestima lako uzgajati najbolje mjesto za provesti dugoročno glodavaca kontroli rada i najbolje regionalne povezanosti.

U glodavaca kontroli osoblje više od deset godina iskustva našao da mnogi restorani će biti postavljeni sa miša za kontrolu glodavaca, ali zbog položaja položaja ili ljepljive miša tanjur kvaliteta problema, glodavaca efekt je siromašan. To je poželjno za restorane i ostala mjesta gdje ga je lako uzgajati. To je najbolje provesti dugoročno glodavaca kontroli rada. U ožujku i rujnu svake godine štakora uzgoja, i čestim ljetnim i zimskim mjesecima, za regionalne povezanosti kako bi se osigurala sigurnost hrane.