23. Međunarodni sajam robne razmjene Yiwu u Kini - Mi smo ovdje.

- Nov 03, 2017-

Yiwu, Kina, 21. listopada 2017. - 23. sajam kineske Yiwu sajamske robe (Yiwu sajam) zatvoren je 25. listopada 2017. Petodnevni događaj privukao je 180.993 posjetitelja i kupaca. Ukupno je prikupljeno 56.869 profesionalnih kupaca, uključujući 9.013 inozemnih kupaca, što je povećanje od 25,1% na godišnjoj razini. Tijekom događaja postignut je više od 60.000 ponuda i pisama suradnje, u ukupnom iznosu od 17,87 milijardi RMB, što je povećanje od 2,24% u odnosu na prošlu godinu.

894267229860010439.jpg

Tako je na ovoj sjednici sajma Yiwu, Guangzhou TOPONE Chemical Co., Ltd. kao anchorexhibitor sudjelovao u identitetu izlagača. Guangzhou TOPONE Chemicals Co., Ltd. na ovoj izložbi dobar je odraz raznolikosti proizvoda.     

image.png

Ovdje se nalazi u zemljopisnim koordinatama B2B36 kabine Guangzhou TOPONE Chemicals Co., Ltd.!

image.png

TOPONE proizvod je tako raznolik i jedinstven! Zabavljamo goste toplo i promišljeno!

image.png

image.png

Naš glavni guranje proizvoda za deterdžente za pranje su dobro prihvaćeni, također smo poslali uzorke korisnicima kako bismo doveli domaće probno razdoblje. Tako je kupac dao povratne informacije nije loše.

image.png

image.png

       

image.png

Na ovom Yiwu sajmu TOPONE tim s toplim stajalištem i profesionalnim uslugama i bogatim proizvodima za primanje kupaca. Stoga, na kraju. Dobili smo mnogo resursa.

image.png

Guangzhou Topone Chemicals Co, doo je specijalizirana u razvoju i proizvodnji komaraca zavojnica, aerosol insekticid, tekućina protiv komaraca, komaraca, sprej za osvježavanje zraka, deodorant sprej za tijelo, žohar mamci i miša ljepilo zamke i rublje lima i drugih dnevno korištenih proizvoda.

S humaniziranim upravljanjem, iskrenom suradnjom i pragmatičnim radnim stilom, naša tvrtka ima za cilj razvijanje zaposlenika, tvrtke i klijenata zajedno. Kako bismo poboljšali kvalitetu proizvoda, pozdravljamo nove i redovite klijente da nam se pridruže.